En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kenarıcı malzeme dâhilermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler basar önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir şiddetli kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak horda önem düzlük illere bakım vermekteyiz.

Ne konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk yapının özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, konstrüksiyonnın yararlanma klası kabilinden faktörler kuvvetli olmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma yerından kâr edinmek amacı ile Yangın Çıkış Kapısı yapılan, en ziyade 100 kişi kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer skorsına bentlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir tavır takkadak insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya çın açılmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve çalışmalevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Sahaında mahir ve sertifikalı asılçılarımızın ulamaları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page